Voorraadbeheer met RFID

U wilt het beste halen uit elke vierkante meter winkeloppervlak. U legt de lat hoog. U heeft veel tijd en aandacht besteed aan uw locatiekeuze, uw collectie, uw etalage, uw webshop...

Uw bevoorradingsniveau moet optimaal zijn zodat uw klanten nooit mis grijpen. Met RFID technologie kan dat. RFID geeft u real-time inzicht in de beschikbaarheid van uw artikelen.

U bevindt zich hier:

Home » Producten » Voorraadbeheer RFID

!D Cloud Stockmanagement

Zeker weten dat producten beschikbaar zijn voor uw klanten is cruciaal vandaag de dag. Klanten worden steeds veeleisender en verwachten online en offline dezelfde service en beschikbaarheid van producten. Maar beschikbaarheid van producten mag niet leiden tot overstock in uw winkels. Dat is waarom accurate voorraadgegevens van groot belang zijn.

 

Lees meer
!D Cloud Stockmanagement

!D Hand

De !D Hand is onze krachtige RFID scanner, speciaal ontwikkeld voor de retailomgeving. Binnen een paar seconden laat de handlezer zien welke artikelen moeten worden aangevuld, wat er verkeerd is teruggelegd of is verdwenen. De !D Hand onderscheidt zich door zijn slanke, ergonomische design, waardoor hij superlicht is en lekker in de hand ligt.

De scanner heeft maar één knop zodat iedereen hem eenvoudig en zonder training kan gebruiken.

Lees meer
!D Hand

!D Gate

Wij bieden de mogelijkheid om de RFID functionaliteit te integreren in onze beveiligingsantennes, u heeft dus geen last van extra zichtbelemmerende poortjes en combineert eenvoudig uw RF artikelbeveiliging met RFID. Voor retailers die nu nog geen RFID willen maar wel klaar willen zijn voor de toekomst hebben wij beveiligingsantennes die RFID ready zijn. Voor een geringe meerprijs zijn uw beveiligingspoortjes voorzien van RFID ready elektronica. Zodra u zo ver bent upgrade u eenvoudig naar RFID en ervaart u direct de voordelen van een extreem nauwkeurige voorraad.

Met de !D Gate is het mogelijk om processen als het binnen melden van goederen, bewegingen van voorraadruimte naar winkelvloer en artikelbeveiliging te automatiseren en te registreren. Daarnaast kunnen de !D Gates ook uitegerust worden met metaaldetectie en/of klantentelling. 

Lees meer
!D Gate

!D Top

De !D Top overhead antenne is onze RFID oplossing die u bijna onzichtbaar kunt ophangen aan het plafond. Gebruik deze overhead antenne voor:

  • Het eenvoudig monitoren van uw inkomende en uitgaande artikelen
  • Intelligente artikelbeveiliging (weet direct waar en wanneer welk artikel gedetecteerd wordt)

 

Met ingebouwde filtering, intelligente synchronisatie en service op afstand voldoet deze antenne aan onze hoogste kwaliteitsstandaarden.

 

 

Lees meer
!D Top

!D Pos

De Store !D point-of-sale (Pos) reader registreert RFID labels bij de kassa check-out. Onzichtbaar ingebouwd in het kassameubel zorgt onze reader voor maximale handelingsruimte voor uw kassamedewerker. Wanneer een artikel verkocht is registreert de !D Pos de RFID labels als "verkocht" zodat uw beveiligingspoortjes of overhead antenne geen alarm afgeven.

 

Lees meer
!D Pos

RFID Labels & Tags

Een EAS !D of Store !D systeem werkt het best met hoge kwaliteits labels en tags. Daarom stelt Nedap hoge eisen en zijn alle labels en tags die verkocht worden 100% getest.

Een groeiend aantal artikelen en accessoires binnen de fashion retail vraagt om een andere manier van beveiligen tegen winkeldiefstal dan kleding. Hiervoor heeft Nedap speciale RFID labels die aangebracht kunnen worden aan bijvoorbeeld schoenen, cosmetica en andere accessoires.

Lees meer
RFID Labels & Tags

Powered by HVMP Internet Marketing