U bevindt zich hier:

Home » Branches » Supermarkten

Supermarkten

Artikelen beveiligen in supermarktomgevingen is een vak apart. Nedap heeft met haar !Sense producten een unieke oplossing om diefstal tot het minimum te beperken. Onze !Sense producten zorgen ervoor dat uw klanten hun dagelijkse boodschappen kunnen doen zonder op te merken dat uw artikelen beveiligd zijn. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw artikelbeveiligingssysteem betrouwbaar, robuust en gebruiksvriendelijk voor uw personeel moet zijn.

Lees verder voor onze oplossingen speciaal voor de supermarktbranche.

 

Supermarkten
!Sense

!Sense

Speciaal voor de supermarktbranche heeft Nedap !Sense ontwikkeld.

!Sense staat voor:

  • Eerste klas EAS-antennes.
  • Hoogwaardige deactivatoren en ontkoppelaars die het afrekenproces versnellen.
  • 100% geteste labels en hard tags die uw producten tegen diefstal beschermen en het vertrouwen van het personeel vergroten.
  • Actieve dashboards die feedback geven over de prestaties van het systeem.
  • Service op afstand voor snelle reactie zonder technici in de winkel.

 

Lees meer

Klantentelling

Wereldwijd maken meer dan 10.000 winkels gebruik van onze klantentelsystemen. Dit kan via stand-alone klantentelling of via slimme integratie in onze beveiligingssystemen. Laatstgenoemde biedt zeer interessante voordelen waarvan de besparing u zeker zal verrassen!

Zorg ervoor dat uw bezoekers kopende klanten worden. Optimaliseer en vergelijk uw personeelsbezetting tussen verschillende winkellocaties.

Lees meer
Klantentelling
Winkelbeheersysteem

Winkelbeheersysteem

Beheer uw winkelprocessen op één platform. Cube is ons platform waarmee u diverse processen en applicaties binnen uw winkel kunt monitoren en beheren. Deze nieuwe, revolutionaire alles-in-een winkel oplossing van Nedap maakt retail management eenvoudig en kostenefficiënt. Cube is bijvoorbeeld in te zetten voor het monitoren van uw klantentelsystemen, toegangscontrole en energiebeheer. Alle data die Cube verzamelt is in te zien op ons Nedap Retail Analytics platform.

 

Lees meer

Powered by HVMP Internet Marketing