U bevindt zich hier:

Home » Branches » Specialistisch

Specialistisch

Less is more is zeker het geval in speciaalzaken zoals apotheken, boekhandels, accessoire / sieraden winkels of opticiens waar vaak maar enkele producten gepresenteerd worden aan de klant. Met deze hoogwaardige producten zijn speciaalzaken populair bij klanten die zoeken naar een specifiek product. Helaas zijn deze speciaalzaken ook een populair doelwit voor winkeldieven. Het is daarom belangrijk om extra maatregelen te nemen om effectief derving te voorkomen.

 

Specialistisch
Beveiliging tegen winkeldiefstal

Beveiliging tegen winkeldiefstal

Bij Nedap weten wij dat elektronische artikelbeveiligingssystemen (EAS) zijn bedoeld om winkeldieven te detecteren en niet om potentiële klanten af te schrikken. Daarom hebben wij onze artikelbeveiligingssystemen zo ontwikkeld dat deze geen barrière bij uw winkelentree of kassa opwerpen. Met meer dan 35 jaar ervaring is Nedap de toonaangevende fabrikant van artikelbeveiligingssystemen in Europa.

 

Lees meer

Klantentelling

Wereldwijd maken meer dan 10.000 winkels gebruik van onze klantentelsystemen. Dit kan via stand-alone klantentelling of via slimme integratie in onze beveiligingssystemen. Laatstgenoemde biedt zeer interessante voordelen waarvan de besparing u zeker zal verrassen!

Zorg ervoor dat uw bezoekers kopende klanten worden. Optimaliseer en vergelijk uw personeelsbezetting tussen verschillende winkellocaties.

Lees meer
Klantentelling
Retail Analytics

Retail Analytics

Monitoren welke winkels extra aandacht nodig hebben kan een tijdrovende en moeilijke taak zijn. Om retailers te ontlasten heeft Nedap het Retail Analytics platform ontwikkeld. Met Retail Analytics is vitale bedrijfsinformatie 24/7 beschikbaar via de webbrowser of mobiel apparaat. Dit maakt het mogelijk om op afstand winkellocaties te monitoren en bij te sturen waar nodig.

 

Lees meer

Powered by HVMP Internet Marketing