U bevindt zich hier:

Home » Producten » Beveiliging tegen winkeldiefstal » !Sense

!Sense

Efficiency is cruciaal. Het maakt uw winkel winstgevend. En dus moet het beveiligingssysteem van uw winkel ook efficiënt zijn. U wilt natuurlijk continu uw voorraadverlies beperken, weten wat zich afspeelt in uw winkel en optimaal profiteren van de aanwezige beveiligingsoplossingen.

Speciaal voor de supermarktbranche heeft Nedap !Sense ontwikkeld. !Sense staat voor:

  • Eersteklas EAS-antennes.
  • Hoogwaardige deactivatoren en ontkoppelaars die het afrekenproces versnellen.
  • 100% geteste labels en hard tags die uw producten tegen diefstal beschermen en het vertrouwen van het personeel vergroten.
  • Actieve dashboards die feedback geven over de prestaties van het systeem.
  • Service op afstand voor snelle reactie zonder technici in de winkel.
!Sense

Maar wanneer uw klanten boodschappen doen in uw winkel, moeten uw producten open en bloot zijn uitgestald zonder belemmerende beveiligingsmaatregelen. Daarvoor is !Sense een uitstekende oplossing. !Sense stelt winkelmanagers in staat om op een effectieve manier diefstal te voorkomen, inzicht te verwerven in de prestaties van het systeem en de efficiency van het beveiligingsnetwerk in de winkel te vergroten.

In combinatie met de hoogste productieve systeemtijd en het laagste energieverbruik van alle oplossingen op de markt maakt dit van !Sense het meest geavanceerde EAS-systeem voor het veiligstellen van de winsten van supermarkten, met de laagste totale eigendomskosten.

 

Powered by HVMP Internet Marketing