U bevindt zich hier:

Home » Nieuws

Nedap presenteert derde antenne in iSense Lumen serie

PR_iSense Lumen_iL33_351x150.jpg

In-store hardware voor artikelbeveiliging

Groenlo, 20 november 2017

Nedap presenteerde onlangs wereldwijd haar iL33 Plexiglas artikel surveillance antenne, ontwikkeld voor optimale artikelbeveiliging in winkels. De iL33 is de derde antenne in Nedap's iSense Lumen productserie, die eerder dit jaar werd geïntroduceerd. De iL33 heeft een elegant ontwerp en zorgt onder andere voor intuïtieve gebruikersfeedback.

Nieuw plexiglas design
De iL33-antenne is geschikt voor verschillende winkelinrichtingen, door een combinatie van een plexiglas body en een metalen voet. Het doorzichtige ontwerp maakt de antenne een onopvallend onderdeel van de winkelingang en zorgt er tegelijkertijd voor dat de lichteffecten worden versterkt bij het afgaan van het alarm. Extra sensoren voor klantentelling en metaaldetectie zijn integraal onderdeel van het ontwerp.

Hilbert Dijkstra, Product Manager bij Nedap Retail: "Met onze producten maken wij artikelbeveiliging een natuurlijk onderdeel van het winkelontwerp en de winkelprocessen. De nieuwe Lumen-antenne is een perfecte aanvulling op ons iSense Lumen-assortiment. De combinatie van een elegant uiterlijk en de verschillende alarmfuncties laat goed zien hoe wij design en functionaliteit samen laten werken in onze ontwerpen."

Intuïtieve feedback
Net als de overige antennes in de iSense Lumen serie beschikt de iL33 over verschillende licht- en geluidseffecten. Dat stelt winkelmedewerkers in staat effectiever te reageren op het alarm. Door de meerkleurige verlichting en de state-of-the-art speakers zijn oorzaak en urgentie van specifieke gebeurtenissen in de winkel razendsnel inzichtelijk. Denk bijvoorbeeld aan het afgaan van het alarm bij het betreden of verlaten van de winkel, metaaldetectie-alarm en zogenaamde 'wrong way' detectie, dat voorkomt dat de winkelingang als uitgang wordt gebruikt.

###

Noot voor de redactie:
Janna Dirks
Marketing & Communicatie Nedap Retail
0544 471 904
janna.dirks@nedap.com

Vorige pagina

Powered by HVMP Internet Marketing