U bevindt zich hier:

Home » Nieuws

Varner kiest voor artikelbeveiligings-oplossing van Nedap

Nedap_Varner_Dressmann_600x480.jpg

Groenlo, 22 maart 2016

De Noorse moderetailer Varner-Gruppen AS heeft Nedap gekozen als technologiepartner om de artikelen in hun winkels te beveiligen tegen diefstal. De retailer beschikt over 1500 winkels van uiteenlopende modemerken in acht Europese landen. Varner implementeert Nedaps EAS-systeem (elektronische artikelbeveiliging) dat bestaat uit RF-antennes bij de uitgang van de winkels, POS-systemen en labels. Het assortiment van Nedap biedt ook de mogelijkheid voor een overstap naar RFID, connectivity en bronbeveiliging in de toekomst. Dit brengt extra voordelen met zich mee op het gebied van voorraadbeheer, realtime inzichten en kostenbesparingen.

"Het verlagen van de derving in onze winkels heeft bij ons prioriteit. We zijn ervan overtuigd dat Nedap de juiste partner voor ons is om ervoor te zorgen dat onze artikelen met een hoog diefstalrisico vandaag en in de toekomst optimaal beveiligd zijn", aldus Robert Granath, hoofd Loss Prevention bij Varner.

"We kijken uit naar de samenwerking met Varner om hun derving te verlagen. We gaan daarbij nauw samenwerken met ons internationale partnernetwerk zodat Varner snel de vruchten plukt van de voordelen van onze systemen", zegt Jean-Paul Papen, Key Account Manager bij Nedap.

Noot voor de redactie:
Janna Dirks
Marketing & Communicatie Nedap Retail
0544 471 904
janna.dirks@nedap.com

Vorige pagina

Powered by HVMP Internet Marketing