U bevindt zich hier:

Home » Nieuws

Nedap opent Amerikaans verkoopkantoor om de groei in de retailmarkt te versnellen

News_DannieKlompsma600x480.jpg
Groenlo, 19 januari 2015


Nedap heeft de opening aangekondigd van een Amerikaans verkoopkantoor in New York voor zijn retail-tak. De opening maakt deel uit van een uitbreidingsplan op lange termijn dat is opgesteld om Nedap dichter bij haar Amerikaanse eindklanten en bij haar partnernetwerk te brengen. Dannie Klompsma is aangewezen als Area Director voor Noord-Amerika met als taak de Amerikaanse tak vorm te geven en uit te breiden.

Optimale ondersteuning en impact
De opening van dit kantoor is de eerste stap in de richting van een volledig Amerikaans hoofdkantoor voor de marktgroep Retail. Het hoofdkantoor zal later de afdelingen verkoop, engineering en marketing omvatten, alsmede een opleidingscentrum om lokale partners optimale ondersteuning aan te kunnen bieden.

 “Het is voor Nedap van essentieel belang om dichter bij de markt en onze partners te zitten, om zo echt een verschil te kunnen maken in de Amerikaanse retailsector,” licht Dannie Klompsma toe. “Na een aantal jaren van voortdurende groei in Amerika, hebben we in 2013 besloten een logistiek centrum op te zetten in Boston, naast onze centra in Europa en Azië. Dit Amerikaanse kantoor is de volgende belangrijke mijlpaal in onze toetreding tot de Amerikaanse markt.”

Marktaanbod: diefstalpreventie en voorraadbeheer
Het portfolio van Nedap voor de Amerikaanse detailhandel omvat diefstalpreventie- en voorraadbeheeroplossingen. De oplossingen bieden retailers een optimale artikelbeschikbaarheid in de winkels aan en verminderen het verlies door klantendiefstal, interne fraude en administratieve fouten. Nedap ontwikkelt hard- en software voor elektronische artikelbeveiliging (EAS) op basis van RF- en RFID, RFID-gebaseerd voorraadbeheer, klantentelling en toegangscontrole. Alle oplossingen van Nedap kunnen op afstand worden beheerd en gemonitord. Deze functies geven retailers meer inzicht en controle op hoofdkantoorniveau.

###

Over Nedap

Nedap is een fabrikant van intelligente technologische oplossingen voor relevante vraagstukken. Voldoende voedsel voor een groeiende bevolking, schoon drinkwater over de hele wereld, slimme netwerken voor duurzame energie zijn slechts een paar voorbeelden van onderwerpen waar Nedap zich mee bezighoudt. Altijd gericht op technologie die er toe doet. Nedap is opgericht in 1929, en sinds 1947 genoteerd aan de beurs (NYSE). Met meer dan 720 medewerkers is Nedap wereldwijd actief. Nedap helpt internationale retailers bij het permanent voorkomen van verliezen, het optimaliseren van voorraadniveaus en het vereenvoudigen van multi-store retail management.

Mediacontact
Janna Dirks
Marketing & Communications Nedap Retail
0031 (0)544 471 904
0031 (0)6 54 33 79 65
janna.dirks@nedap.com
www.nedap-retail.com

Vorige pagina

Powered by HVMP Internet Marketing