U bevindt zich hier:

Home » Nieuws

Nedap biedt universele aanpak voor verliespreventie en voorraadbeheer

analytics.png

Nedap maakt retailacceleratie mogelijk met cloudoplossingen

 

Voor snelgroeiende retailers die de winstgevendheid van iedere winkel willen maximaliseren, biedt Nedap Retail holistische cloudoplossingen voor voorraadbeheer en verliespreventie. Op de EuroShop 2014 laat Nedap Retail zien hoe zijn eigen internationale team met retailers werkt, zelfs in het vroegste stadium van (internationale) uitbreidingsplannen, en zijn expertise en technologie inzet om de winstgevendheid van iedere winkel voortdurend te verbeteren.

Nedap demonstreert nieuwe en verbeterde oplossingen waaronder:

Cloud-based organisatiebrede analyse
Realtime informatie voor retailmanagers op regionaal en (inter-)nationaal niveau biedt hun de mogelijkheid de belangrijkste processen in de winkel op afstand te beheren en te sturen. Door de belangrijkste winkelprocessen aan elkaar te koppelen, geeft Nedap’s Retail Analytics managers direct inzicht in het gedrag van personeel, bezoekers en systemen in alle aangesloten winkels, waardoor er direct gerichte acties kunnen worden uitgevoerd.

Cloud-controlled voorraadbeheer
Met voorraadbeheer op basis van RFID kunnen zowel het verkooppersoneel als het management het voorraadniveau en de beschikbaarheid van producten optimaliseren. Tijdens de EuroShop laat Nedap zien hoe klanten RFID-technologie inzetten voor de identificatie van artikelen op itemniveau om de verkoop te verhogen en verliezen te beperken. De vaste en mobiele RFID-lezers van Nedap volgen de inventaris van levering tot verkoop binnen iedere winkel en de app voor snelle voorraadinventarisatie signaleert voorraadproblemen en mogelijkheden voor aanvulling.

Cloud-controlled verliespreventie
De toekomst van verliespreventie bestaat uit onopvallende winkel- en artikelsensoren die realtime informatie verschaffen. Nedap demonstreert hoe zowel nieuwe als bestaande technologieën kunnen worden ingezet om effectievere artikelbeveiligingssystemen te realiseren. Aangesloten op CCTV-camera's en toegangscontrolesystemen bieden EAS-systemen (elektronische artikelbeveiliging) van Nedap op basis van RF- en RFID-technologie retailers de meest uitgebreide cloud-based verliespreventiesystemen die realtime inzicht bieden in de situatie in de winkels en onmiddellijke acties mogelijk maken.

Cloudoplossingen van Nedap
Alle Nedap-systemen rapporteren automatisch naar een veilige cloudomgeving die rapporten opstelt en realtime wijst op uitzonderingen. De gegevens zijn direct beschikbaar via API's en webinterfaces en de bedrijfskritieke informatie wordt weergegeven in een speciale app. Retailers profiteren direct van de eerste implementatie in één winkel, omdat het niet nodig is complexe systemen of servers op iedere locatie te installeren. Dit waarborgt een 100% schaalbare oplossing met eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijke systemen en software die altijd up-to-date is.

Bezoek Nedap tijdens EuroShop 2014 in Hal 06, stand B09

 

Vorige pagina

Powered by HVMP Internet Marketing