U bevindt zich hier:

Home » MKB retailers

Artikelbeveiliging voor MKB-retailers

Om het risico op winkeldiefstal in uw winkel(s) te verlagen en te voorkomen dat u hierdoor schade oploopt, bieden wij doeltreffende artikelbeveiligingsoplossingen aan voor MKB-retailers. Net zoals u uw klanten centraal stelt, doen wij dat ook - of u nou 1, 10, 50 of meer winkels heeft. Ons MKB Team staat voor u klaar om u te adviseren en optimaal te ontzorgen.

Flexibele oplossingen

Nedap biedt verschillende betaalbare, flexibele en schaalbare artikelbeveiligingsoplossingen voor MKB-retailers. Startpakketten voor artikelbeveiliging omvatten detectiepoortjes bij de ingang, een ontkoppelapparaat of deactivator bij de kassa, labels voor op de artikelen en een professionele installatie, terwijl complexere installaties extra functies bieden, zoals geïntegreerde klantentelling, metaaldetectie of beheersoftware voor verschillende winkellocaties. Onze gebruiksvriendelijke apparatuur wordt geïnstalleerd volgens de hoogste normen en voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen.

Nedap MKB Team

Om MKB-retailers goed en snel van dienst te kunnen zijn, heeft Nedap een MKB Team. De medewerkers van dit team zijn iedere dag zonder tussenkomst van callcenters of keuzemenu's direct bereikbaar en volledig op de hoogte van uw situatie. Op basis van hun kennis en ervaring kunnen zij u de aandacht geven die u verdient en kunt u tegelijkertijd profiteren van de geavanceerde oplossingen die Nedap ontwikkelt voor grote (internationale) retailketens.

Bo Meulenberg & Andre van Leusen van het Nedap MKB Team:

      

 

  • Persoonlijk contact: Wij zijn iedere dag direct bereikbaar zonder tussenkomst van keuzemenu's of callcenters.
  • Advies op maat: Wij kijken altijd samen met u naar de lay-out van de winkel om te zorgen dat het artikelbeveiligingssysteem niet alleen optimaal werkt, maar ook goed in het winkelinterieur past.
  • Technische ondersteuning: Wij adviseren u graag over de technische voorbereiding m.b.t. de aanleg van de benodigde leidingen en wandcontactdozen, etc.
  • Korte levertijden: Onze systemen zijn direct uit voorraad leverbaar en installatie is op korte termijn mogelijk.


De medewerkers van het Nedap MKB team staan u altijd graag te woord. Bel ons via 0346-570 104 of vul onderstaand contactformulier in. De velden gemarkeerd met een * zijn verplicht voor een goede afhandeling van uw aanvraag. 

Naam*
Bedrijfsnaam
Vestigingsplaats*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Geinteresseerd in*
Branche*
Vloeroppervlak (bij benadering)*

 

Powered by HVMP Internet Marketing