Branches

Wij ontwikkelen een breed scala aan producten om derving door winkeldiefstal te voorkomen, voorraden te beheren en winkels te monitoren. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor de volgende branches:

U bevindt zich hier:

Home » Branches

Supermarkten

Artikelen beveiligen in supermarktomgevingen is een vak apart. Nedap heeft met haar !Sense producten een unieke oplossing om diefstal tot het minimum te beperken. Onze !Sense producten zorgen ervoor dat uw klanten hun dagelijkse boodschappen kunnen doen zonder op te merken dat uw artikelen beveiligd zijn. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat uw artikelbeveiligingssysteem betrouwbaar, robuust en gebruiksvriendelijk voor uw personeel moet zijn.

Lees verder voor onze oplossingen speciaal voor de supermarktbranche.

 

Lees meer
Supermarkten

Fashion

Fashion retailers doen er alles aan om de ideale shopping ervaring te creëren. Onze Nedap RF en RFID-technologie helpt u om uw derving te verminderen en uw voorraden te optimaliseren. Real-time informatie via ons online Nedap Retail Analytics platform zal u helpen om de verkoop te verhogen.

 

Lees meer
Fashion

Doe-Het-Zelf

Onze doe-het-zelf retailklanten hebben het meest uiteenlopende productportfolio van al onze klanten. Maar ook de locaties zijn vaak groter dan bij "normale" retailers. Nedap biedt een breed scala aan oplossingen om uw winkel en inventaris effectief te beveiligen tegen winkeldiefstal. Zonder dat dit negatief effect heeft op de winkelbeleving van de klant.

 

Lees meer
Doe-Het-Zelf

Elektronica

Ook al is de gemiddelde waarde van producten in elektronica winkels hoog, de marges zijn vaak laag. Daarom is effectieve diefstalpreventie van groot belang voor deze branche. Vooral kleine producten met een hoge waarde en een hoge omloopsnelheid, zoals smartphones, tablets en fotocamera's moeten goed beschermd zijn tegen winkeldiefstal zonder dat dit impact heeft op de klantbeleving.

 

Lees meer
Elektronica

Health & Beauty

De Health & Beauty branche kenmerkt zich door de mooie winkels en displays voor het tonen van de producten. Vaak zijn dit kleine maar waardevolle producten met een hoge mate van diefstalgevoeligheid zoals mascara, parfum en lippenstift. Met onze RF artikelbeveiligingssystemen (EAS+) bieden wij retailers de oplossing om zelfs de kleinste producten tegen winkeldiefstal te beschermen.

 

Lees meer
Health & Beauty

Specialistisch

Less is more is zeker het geval in speciaalzaken zoals apotheken, boekhandels, accessoire / sieraden winkels of opticiens waar vaak maar enkele producten gepresenteerd worden aan de klant. Met deze hoogwaardige producten zijn speciaalzaken populair bij klanten die zoeken naar een specifiek product. Helaas zijn deze speciaalzaken ook een populair doelwit voor winkeldieven. Het is daarom belangrijk om extra maatregelen te nemen om effectief derving te voorkomen.

 

Lees meer
Specialistisch

HVMP

Lees meer

Powered by HVMP Internet Marketing