Beveiliging tegen winkeldiefstal

Bij Nedap weten wij dat elektronische artikelbeveiligingssystemen (EAS) zijn bedoeld om winkeldieven te detecteren en niet om potentiële klanten af te schrikken. Daarom hebben wij onze artikelbeveiligingssystemen zo ontwikkeld dat deze geen barrière bij uw winkelentree of kassa opwerpen. Met meer dan 35 jaar ervaring is Nedap de toonaangevende fabrikant van artikelbeveiligingssystemen in Europa.

U bevindt zich hier:

Home » Producten » Beveiliging tegen winkeldiefstal

RF EAS

De beleving van de klant staat centraal. Dat is wat uw winkel uniek maakt. Als uw klanten komen rondkijken, wilt u dat uw fantastische collectie in het oog springt en niet uw beveiligingsmaatregelen. Daarom zijn onze beveiligingssystemen volledig aan te passen aan uw winkelconcept.

Uw winkelmanagers zijn trots op hun collectie en streven naar nul procent derving. Gestolen goederen kunnen ze immers niet verkopen. Onze RF EAS systemen bieden uitkomst.

Lees meer
RF EAS

RFID EAS

Artikelbeveiliging (EAS) met RFID is voor veel retailers de eerste stap richting RFID. Als u van plan bent om in de toekomst RFID te gaan gebruiken voor voorraadbeheer, dan is een investering in standaard RF 8,2 Mhz technologie niet de beste oplossing. Dan is het slimmer om te kiezen voor een Nedap RFID-ready EAS systeem. Onze RFID EAS-systemen hebben meerdere functies en opties waaruit u kunt kiezen, zoals een overheadantenne. Bij RFID artikelbeveiliging krijgt elk item een unieke, aan uw winkel gekoppelde identiteit. Dit voorkomt onterechte alarmen als kledingstukken of accessoires van andere retailers uw poorten passeren.

 

Lees meer
RFID EAS

!Sense

Efficiency is cruciaal. Het maakt uw winkel winstgevend. En dus moet het beveiligingssysteem van uw winkel ook efficiënt zijn. U wilt natuurlijk continu uw voorraadverlies beperken, weten wat zich afspeelt in uw winkel en optimaal profiteren van de aanwezige beveiligingsoplossingen.

Speciaal voor de supermarktbranche heeft Nedap !Sense ontwikkeld. !Sense staat voor:

  • Eersteklas EAS-antennes.
  • Hoogwaardige deactivatoren en ontkoppelaars die het afrekenproces versnellen.
  • 100% geteste labels en hard tags die uw producten tegen diefstal beschermen en het vertrouwen van het personeel vergroten.
  • Actieve dashboards die feedback geven over de prestaties van het systeem.
  • Service op afstand voor snelle reactie zonder technici in de winkel.

Lees meer
!Sense

Powered by HVMP Internet Marketing