U bevindt zich hier:

Home » Branches » Health & Beauty

Health & Beauty

De Health & Beauty branche kenmerkt zich door de mooie winkels en displays voor het tonen van de producten. Vaak zijn dit kleine maar waardevolle producten met een hoge mate van diefstalgevoeligheid zoals mascara, parfum en lippenstift. Met onze RF artikelbeveiligingssystemen (EAS+) bieden wij retailers de oplossing om zelfs de kleinste producten tegen winkeldiefstal te beschermen.

 

Health & Beauty
Beveiliging tegen winkeldiefstal

Beveiliging tegen winkeldiefstal

Bij Nedap weten wij dat elektronische artikelbeveiligingssystemen (EAS) zijn bedoeld om winkeldieven te detecteren en niet om potentiële klanten af te schrikken. Daarom hebben wij onze artikelbeveiligingssystemen zo ontwikkeld dat deze geen barrière bij uw winkelentree of kassa opwerpen. Met meer dan 35 jaar ervaring is Nedap de toonaangevende fabrikant van artikelbeveiligingssystemen in Europa.

 

Lees meer

Klantentelling

Wereldwijd maken meer dan 10.000 winkels gebruik van onze klantentelsystemen. Dit kan via stand-alone klantentelling of via slimme integratie in onze beveiligingssystemen. Laatstgenoemde biedt zeer interessante voordelen waarvan de besparing u zeker zal verrassen!

Zorg ervoor dat uw bezoekers kopende klanten worden. Optimaliseer en vergelijk uw personeelsbezetting tussen verschillende winkellocaties.

Lees meer
Klantentelling
Retail Analytics

Retail Analytics

Monitoren welke winkels extra aandacht nodig hebben kan een tijdrovende en moeilijke taak zijn. Om retailers te ontlasten heeft Nedap het Retail Analytics platform ontwikkeld. Met Retail Analytics is vitale bedrijfsinformatie 24/7 beschikbaar via de webbrowser of mobiel apparaat. Dit maakt het mogelijk om op afstand winkellocaties te monitoren en bij te sturen waar nodig.

 

Lees meer

Powered by HVMP Internet Marketing