U bevindt zich hier:

Home » Branches » Elektronica

Elektronica

Ook al is de gemiddelde waarde van producten in elektronica winkels hoog, de marges zijn vaak laag. Daarom is effectieve diefstalpreventie van groot belang voor deze branche. Vooral kleine producten met een hoge waarde en een hoge omloopsnelheid, zoals smartphones, tablets en fotocamera's moeten goed beschermd zijn tegen winkeldiefstal zonder dat dit impact heeft op de klantbeleving.

 

Elektronica
Beveiliging tegen winkeldiefstal

Beveiliging tegen winkeldiefstal

Bij Nedap weten wij dat elektronische artikelbeveiligingssystemen (EAS) zijn bedoeld om winkeldieven te detecteren en niet om potentiële klanten af te schrikken. Daarom hebben wij onze artikelbeveiligingssystemen zo ontwikkeld dat deze geen barrière bij uw winkelentree of kassa opwerpen. Met meer dan 35 jaar ervaring is Nedap de toonaangevende fabrikant van artikelbeveiligingssystemen in Europa.

 

Lees meer

Klantentelling

Wereldwijd maken meer dan 10.000 winkels gebruik van onze klantentelsystemen. Dit kan via stand-alone klantentelling of via slimme integratie in onze beveiligingssystemen. Laatstgenoemde biedt zeer interessante voordelen waarvan de besparing u zeker zal verrassen!

Zorg ervoor dat uw bezoekers kopende klanten worden. Optimaliseer en vergelijk uw personeelsbezetting tussen verschillende winkellocaties.

Lees meer
Klantentelling
Retail Analytics

Retail Analytics

Monitoren welke winkels extra aandacht nodig hebben kan een tijdrovende en moeilijke taak zijn. Om retailers te ontlasten heeft Nedap het Retail Analytics platform ontwikkeld. Met Retail Analytics is vitale bedrijfsinformatie 24/7 beschikbaar via de webbrowser of mobiel apparaat. Dit maakt het mogelijk om op afstand winkellocaties te monitoren en bij te sturen waar nodig.

 

Lees meer

Powered by HVMP Internet Marketing